FİYAT TARİFESİ UYGULAMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR.

Fiyat Tarifesi Uygulaması için Çalışmalar Başlamıştır.

defa gösterilmiştir
Fiyat Tarifesi Uygulaması için Çalışmalar Başlamıştır.
Odamıza bağlı Oyun salonu işletmecisi üyelerimizin talepleri doğrultusunda fiyat tarifesi için çalışmalara başlamış bulunmaktayız.Buradaki amaç haksız rekabeti önlemek ve çifte standarta engel olmaktır.Kimi işletmeci müşteri çekmek amacı ile düşük fiyatla hizmet vererek çevresindeki diğer işletmecilerin işini düşürmektedir.Yada kira ödemeyen işletmeciler bunu avantaj olarak kullanıp düşük fiyat uygulamakta bu da hasız rekabete yol açmaktadır.Bu konular göz önüne alınarak fiyat tarifesi uygulanması için çalışmalar başlanmıştır.Siz değerli üyelerimizin bu konu hakkında Odamıza görüş ve önerilerinizi yazmanız Oda olarak alacağımız kararlarda büyük önem taşımaktadır.İletişim formundan mesajlarınızı atabilirsiniz.Ayrıca sitemize üye olarak forum bölümünden de fikirlerinizi paylaşıp diğer üyelerimiz ile bu konuyu tartışabilirsiniz.En kısa sürede görüş ve önerilerinizi beklemekteyiz.Değerli üyelerimize iyi çalışmalar dileriz.
RESİMLERRESİMLER
GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: AHMET CAN 05 Mart 2014, Çarşamba 18:39
ps3 4 tl ps4 6 tl iyidir iyi calısmalar kolay gelsin

Ekleyen: BİROL ALDAM 04 Mart 2014, Salı 10:55
fiyat tarifesi ile ilgili sizlerle yaptığımız görüşmelerde ps3 4 tl ps4 6 tl olarak düşünülmektedir.Burada bizden çok siz değerli üyelerimizin görüşleri ve düşünceleri önemlidir.Biz sadece uygulama ve denetleme kısmını yapmaktayız.Asıl bu ücretlerin tespiti sizin görüşleriniz doğrultusunda belirlenecektir.İyi çalışmalar dileriz.

Ekleyen: BİROL ALDAM 04 Mart 2014, Salı 10:51
Sayın üyemiz ; sektörümüzün kanayan bir yarasıda kaçak çalışan iş yerleridir.Takdir edersiniz ki İstanbul un büyük bir metropol olmasından dolayı kaçak işyerlerin tespiti zaman almaktadır.Buradada siz değerli üyelerimizin katkılarıyla kaçak yerlerin engellenmesi daha hızlı olacaktır. Bize bildirilen yerlerle ilgili resmi başvurularımızı yapmaktayız.Görevini yapmayanlar hakkındada suç duyurusunda bulunmaktayız.Sizden isteğimiz bu gibi yerleri vakit kaybetmeden bize bildirmeniz.

Ekleyen: MURAT KUZGUN 03 Mart 2014, Pazartesi 17:22

Ekleyen: AZİZ SAVRAN 03 Mart 2014, Pazartesi 15:33
ps3 4 tl ps4 6 tl iyidir iyi calısmalar

Ekleyen: MURAT KUZGUN 03 Mart 2014, Pazartesi 15:27
avcılar genel itibariyle saati 3 tl parseller tarafı 4tl

Ekleyen: NECATİ KARABIÇAK 27 Şubat 2014, Perşembe 19:54
ben ist anadolu yakasından necati ps 3 salonu işletiyorum saat ücretim 4 tl fiyatların resmi olarak onaylanması herkes için daha iyi olur

Ekleyen: SERKAN BABAKIRAY 27 Şubat 2014, Perşembe 19:00
merhabalar; anadolu yakası ataşehir küçükbakkalköyde 90 m2 lik totalda 8 makineli kafe işletmekteyim.dükkanımı esnaflar koparatifinden çektiğim kredi ile açtım yaklaşık 3 senelik daha borcum bulunmaktadır,haksız rekabet eden ps kafe sahipleri için yaptığınız bu çalışmadan ötürü sizlere minnetarım umarım en kısa zamanda bir neticeye ulaşılır bu konu hakkında.benim önerim anadolu yakası ataşehir bölgesinde taban fiyatın 4yada5 tl gibi bir rakam olmasıdır.çok teşekkür ederim.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.